Primaria Comunei Ciurea - judetul Iasi » Telefon: 0232-296260 » Program de lucru: Luni-Joi 7,30-16, Vineri 7,30-14 » Audiente: Luni 8-12
Centrul de Conservare si Promovare a Traditiilor Locale se implica activ in diverse actiuni de pastrare a traditiilor, obiceiurilor folclorice si organizeaza evenimente cu caracter cultural pentru promovarea valorilor artistice locale.

Misiunea Centrului After School

After School este o structura in care se desfasoara activitati complementare si in completarea programei scolare si ofera oportunitati de invatare, de insusire a cunostintelor pentru consolidarea competentelor, accelerarea invatarii prin activitati educative si recreative, pentru dezvoltarea personala, punerea in valoare a aptitudinilor fiecaruia si obtinerea succesului scolar. In cadrul Centrului social de tip after school, programul este flexibil si adaptat nevoilor individuale.
Personalul este unul specializat, cu experienta si performante profesionale si desfasoara impreuna cu beneficiarii acestor servicii, activitati de efectuare a temelor, pregatire suplimentara, activitati recreative, diverse cursuri (in functie de aptitudinile beneficiarilor si cerintele acestora) si nu in ultimul rand, consiliere psihopedagogica.

Organigrama Centrului social de tip after school cuprinde urmatoarele posturi: 1 post de conducere - administratorul centrului si un numar de 6 posturi cu atributii de executie.

Centrul social de tip after school vine in sprijinul parintilor si al elevilor, in vederea completarii procesului instructiv-educativ si isi propune o utilizare eficienta a timpului petrecut in afara scolii. Intreaga activitate este centrata pe elev, cu respectarea particularitatilor varstei fiecaruia, pentru satisfacerea in egala masura, atat a nevoilor de instruire si educatie, cat si a nevoilor de activitati recreative si extrascolare.

Activitatea centrului este organizata astfel incat sa raspunda cu prioritate nevoilor elevilor. Scopul final este acela de a obtine dezvoltarea personala a fiecarui individ- beneficiar al serviciilor, implicarea lor in diverse activitati, impunerea unui stil de viata sanatos si educatia pentru viitoarea cariera profesionala.

Programul activitatilor include etapa primirii copiilor care au terminat cursurile scolare, servirea pranzului, un timp suficient de odihna, urmate de efectuarea temelor, pregatirea suplimentara ori alte activitati, ce se stabilesc in functie de cerinte.

Foto
Centrul After School

Vizualizari: 308
Data creare: 26-01-2016 09:41:21

Autentificare

Primarul Comunei Ciurea Catalin LupuVă mulţumesc pentru că aţi ales să utilizaţi şi acest canal de comunicare, o modalitate prin care Primăria
Comunei Ciurea este mai aproape de cetăţenii şi oaspeţii săi, dar şi o platfo
Starea vremii
Localitatea: Ciurea
Latitudine -> 47.049999°
Longitudine -> 27.5667°
Astazi
Vineri 17-08-2018
Partial noros
Partial noros
Temperatura
29°C
Minima zilei --> 18°C
Maxima zilei --> 31°C
Presiune atmosferica --> 1.00 Bar
Umiditate --> 43 %
Vizibilitate --> 16.10 km
Stare atmosfera --> stationara
Viteza vant --> 14.00 km/h
Directie vant --> NNV
Soarele rasare --> 6:9 am
Soarele apune --> 8:16 pm
Maine
Furtuni
Furtuni
Minima zilei --> 20°C
Maxima zilei --> 30°C
Poimaine
Tunete si Fulgere izolate
Tunete si Fulgere izolate
Minima zilei --> 19°C
Maxima zilei --> 29°C