Primaria Comunei Ciurea - judetul Iasi » Telefon: 0232-296260 » Program de lucru: Luni-Joi 7,30-16, Vineri 7,30-14 » Audiente: Luni 8-12
Centrul de Conservare si Promovare a Traditiilor Locale se implica activ in diverse actiuni de pastrare a traditiilor, obiceiurilor folclorice si organizeaza evenimente cu caracter cultural pentru promovarea valorilor artistice locale.

Zi de sarbatoare la Centrul Social de tip After School CiureaCentrul Social de tip After School din Ciurea a imbracat strai de sarbatoare, in ziua de 19 octombrie 2016.
In urma cu 3 ani, paseam timid, in acest lacas si nu intamplator il numim astfel, ci pentru ca aici se infaptuiesc minuni.
La data de 5 octombrie 2013, centrul isi deschidea portile pentru 20 de copii. Unii dintre ei ascundeau in spate povesti de viata cutremuratoare. Tristetea lor, brazda pe obrajorii firavi, urme adanci de suferinta.
A fost un drum lung si o munca sisifica, pentru a narui zidul gros de aparare pe care micutii si l-au ridicat in jur pentru a se izola de nedreptati, de suferinta, de dor, de lipsa de afectiune si pentru a le arata din nou calea adevarata a copilariei fericite.
I-am invatat pas cu pas, cum sa paseasca din nou in lumea tihnei, in care viseaza gingas si cu sfiala mugurul omenesc ce abia se deschide la viata. Le-am aratat din nou lumea miracolului si a magiei, in care lucrurile mici si bucuriile marunte nu inceteaza sa ne uluiasca.
Sarbatoarea noastra a fost marcata de prezenta unor invitati speciali, printre care
s-au numarat: primarul comunei Ciurea, Catalin Lupu, preot Marius Obreja, Parohia „Nasterea Maicii Domnului” Lunca Cetatuii, partener al institutiei noastre, preot Gheorghita Isachi, Parohia „Sf.Nicolae” Ciurea, directorul Scolii gimnaziale Ciurea, Ion Bruma, partenerii nostri de la Centrul de zi „Sf.Nicolae” Lunca Cetatuii, de la Cresa „Sf.Maria” Lunca Cetatuii si de la Primaria Ciurea.
Pentru copii, cel mai important moment a fost surpriza „dulce” a evenimentului, un tort din martipan, macheta a cladirii institutiei noastre.
Ziua a fost rasplatita, ca de fiecare data, de nazdravani. Fericirea citita in ochii lor, sursa noastra de energie, impulsul pe care il asteptam zilnic, este speranta noastra ca ziua de maine va fi una in care nici un copil nu va mai fi trist.
Multumim mult, fondatorilor nostri, cei care au dus in spate o munca dificila, pentru ca noi, echipa After School, formata astazi din 23 de copii si 7 angajati, sa ne bucuram de conditii la standarde europene si de un climat calduros si propice pentru formarea si largirea orizontului de cunoastere, sustinerea performantelor scolare, dezvoltarea individuala a personalitatii, stimularea creativitatii, aptitudinilor si talentelor copiilor.
Foto
After school la indigo

Vizualizari: 266
Data creare: 25-10-2016 09:18:59

Autentificare

Primarul Comunei Ciurea Catalin LupuVă mulţumesc pentru că aţi ales să utilizaţi şi acest canal de comunicare, o modalitate prin care Primăria
Comunei Ciurea este mai aproape de cetăţenii şi oaspeţii săi, dar şi o platfo
Starea vremii
Localitatea: Ciurea
Latitudine -> 47.049999°
Longitudine -> 27.5667°
Astazi
Vineri 17-08-2018
Partial noros
Partial noros
Temperatura
29°C
Minima zilei --> 18°C
Maxima zilei --> 31°C
Presiune atmosferica --> 1.00 Bar
Umiditate --> 43 %
Vizibilitate --> 16.10 km
Stare atmosfera --> stationara
Viteza vant --> 14.00 km/h
Directie vant --> NNV
Soarele rasare --> 6:9 am
Soarele apune --> 8:16 pm
Maine
Furtuni
Furtuni
Minima zilei --> 20°C
Maxima zilei --> 30°C
Poimaine
Tunete si Fulgere izolate
Tunete si Fulgere izolate
Minima zilei --> 19°C
Maxima zilei --> 29°C