Primaria Comunei Ciurea - judetul Iasi » Telefon: 0232-296260 » Program de lucru: Luni-Joi 7,30-16, Vineri 7,30-14 » Audiente: Luni 8-12
Centrul de Conservare si Promovare a Traditiilor Locale se implica activ in diverse actiuni de pastrare a traditiilor, obiceiurilor folclorice si organizeaza evenimente cu caracter cultural pentru promovarea valorilor artistice locale.

Donatie de suflet la AfterSchoolDesi nu am intrat in luna cadourilor, copiii de la Centrul Social de tip AfterSchool Ciurea au primit un dar foarte valoros de la handbalista Alexandra-Mihaela Orsivschi si parintii acesteia, Gabriela si Florin.

Nascuta la Iasi in 1994, Alexandra a avut primul contact cu handbalul la varsta de 12 ani, iar la13 ani a fost selectionata de Liceul cu Program Sportiv. Dupa incheierea junioratului, a ajuns la CSU Neptun Constanta. Incepand din 2015, a fost jucatoarea HC Dunarea Braila, formatie alaturi de care si-a trecut in palmares locul IV in Liga Nationala si o medalie de argint.
La nivel de jocuri internationale, a fost convocata in premiera, in clasa a IX-a la echipa nationala de tineret, alaturi de care a participat la Campionatul Mondial din Muntenegru, unde si-a trecut in palmares locul IV alaturi de Nationala Romaniei.
In 2016, si-a acontat medalia de argint la Campionatul Mondial Universitar din Spania, alaturi de Nationala Romaniei.

In prezent, Alexandra este extrema stanga a echipei CSM Bistrita si poarta numarul 66.
Talentata handbalista a daruit copiilor din centrul nostru, un sistem PC- LG, cu monitor LED- LG, cu boxe, microfon, mouse si tastatura. Pe langa toate aceste minunate cadouri, Alexandra a mai oferit micutilor nostri si un birou pentru intreg ansamblul, construit chiar de tatal sau.

Bucuria copiilor nu poate fi masurata, insa in ochii lor poti citi incantarea, fericirea si satisfactia ca acum au propriul lor sistem PC la care pot viziona filme documentare, desene animate, pot cauta informatii si pot cunoaste virtual, lumea intreaga.
În faţa darurilor, ușile noastre sunt mereu deschise… Iar inimile sunt cuprinse de o mare și sinceră bucurie pentru noile oportunităţi create.
Foto
Copii fericiti!

Vizualizari: 141
Data creare: 24-11-2017 07:41:55

Autentificare

Primarul Comunei Ciurea Catalin LupuVă mulţumesc pentru că aţi ales să utilizaţi şi acest canal de comunicare, o modalitate prin care Primăria
Comunei Ciurea este mai aproape de cetăţenii şi oaspeţii săi, dar şi o platfo
Starea vremii
Localitatea: Ciurea
Latitudine -> 47.049999°
Longitudine -> 27.5667°
Astazi
Vineri 17-08-2018
Partial noros
Partial noros
Temperatura
29°C
Minima zilei --> 18°C
Maxima zilei --> 31°C
Presiune atmosferica --> 1.00 Bar
Umiditate --> 43 %
Vizibilitate --> 16.10 km
Stare atmosfera --> stationara
Viteza vant --> 14.00 km/h
Directie vant --> NNV
Soarele rasare --> 6:9 am
Soarele apune --> 8:16 pm
Maine
Furtuni
Furtuni
Minima zilei --> 20°C
Maxima zilei --> 30°C
Poimaine
Tunete si Fulgere izolate
Tunete si Fulgere izolate
Minima zilei --> 19°C
Maxima zilei --> 29°C