Primaria Comunei Ciurea - judetul Iasi » Telefon: 0232-296260 » Program de lucru: Luni-Joi 7,30-16, Vineri 7,30-14 » Audiente: Luni 8-12
Centrul de Conservare si Promovare a Traditiilor Locale se implica activ in diverse actiuni de pastrare a traditiilor, obiceiurilor folclorice si organizeaza evenimente cu caracter cultural pentru promovarea valorilor artistice locale.

Bucurii de primavara!Vacanta de Paste se apropie, iar copiii de la Centrul After School asteapta cu nerabdare venirea iepurasului si a primaverii.

Pentru ca in saptamana 26 - 30 martie 2018, micutii nostri au avut „Scoala altfel", am adaptat programul astfel incat, fiecare zi sa le aducem cate o bucurie.

Pe langa jocuri, confectionarea de felicitari pentru Paste, pictarea oualor, activitati de ecologizare, copiii au fost foarte fericiti sa primeasca vizita colegilor de la Centrul de zi „Dumbrava Minunata" din localitatea Dumbrava.
Micutii de la After School au prezentat musafirilor centrul, au schimbat impresii si au legat prietenii. Si-au servit colegii de la „Dumbrava minunata" cu dulciuri si au promis ca le vor intoarce vizita.

Unul dintre momentele placute ale saptamanii a fost surpriza facuta de un binefacator care a preferat sa-si mentina anonimatul si care a oferit cate o punga cu dulciuri si fructe, copiilor de la centru.

Surprizele au continuat toata saptamana, copiii de la After School au mai primit hainute de la Bianca Vulpescu si Alex Ivanusca, prietenii si partenerii nostri, elevi ai Scoalii Gimnaziale „Ion Simionescu" din Iasi. Alex a mai donat centrului un televizor color, care a fost oferit cadou unui copil, beneficiar al serviciilor Centrului After School.

Copiii si colectivul Centrului After School Ciurea va ureaza un Paste fericit!
Foto
Paste fericit!

Vizualizari: 73
Data creare: 03-04-2018 22:27:17

Autentificare

Primarul Comunei Ciurea Catalin LupuVă mulţumesc pentru că aţi ales să utilizaţi şi acest canal de comunicare, o modalitate prin care Primăria
Comunei Ciurea este mai aproape de cetăţenii şi oaspeţii săi, dar şi o platfo
Starea vremii
Localitatea: Ciurea
Latitudine -> 47.049999°
Longitudine -> 27.5667°
Astazi
Vineri 17-08-2018
Partial noros
Partial noros
Temperatura
29°C
Minima zilei --> 18°C
Maxima zilei --> 31°C
Presiune atmosferica --> 1.00 Bar
Umiditate --> 43 %
Vizibilitate --> 16.10 km
Stare atmosfera --> stationara
Viteza vant --> 14.00 km/h
Directie vant --> NNV
Soarele rasare --> 6:9 am
Soarele apune --> 8:16 pm
Maine
Furtuni
Furtuni
Minima zilei --> 20°C
Maxima zilei --> 30°C
Poimaine
Tunete si Fulgere izolate
Tunete si Fulgere izolate
Minima zilei --> 19°C
Maxima zilei --> 29°C